Ако изборът ви за нов домашен любимец вече се е спрял върху морските създания, то едно от първите неща, които ще ви е нужно, е аквариум – животът в найлонов плик или кофа все още не е решение за малките рибки.

Макар и „аквариум“ да е събирателно за всички подобни съдове, отделните аквариуми все пак се различават по неща като големина, цвят и материали, от които са изработени.

Да, стъклото си остава основният материал, но по-съвременните модели често използват и други материали, като например пластмаса.

С какви аквариуми разполагаме

В онлайн магазина на PetsMania.bg ще откриете богат избор от аквариуми, които се предлагат в широк диапазон от цени, като има по-бюджетни и по-луксозни варианти.

Основната характеристика, по която трябва да се води изборът на новия ви аквариум, е неговият обем – литражът е ключов, както за мястото, с което разполагате вкъщи, така и за бройката риби, с които (ще) разполагате.

След това следва да се фокусирате и към съпътстващите екстри, като например вградено осветление, вградена филтърна система или различни изображения, принтирани в самия аквариум.

Разбира се не на последно място е факторът цена, а както сами ще се убедите, при нас се предлагат едни от най-добрите цени на пазара.

Защо да поръчате от PetsMania.bg

Ние от PetsMania.bg сме зоомагазин с богат опит в сферата на аксесоарите, продуктите и храните за домашни любимци от всякакъв тип.

Аквариумите, които предлагаме, са от най-висок клас, като в същото време сме се погрижили съотношението с цените да е привлекателно за нашите клиенти, за да може всеки да има възможност да преживее красивото чувство на това да имате домашен любимец.

Поръчайте от нас още днес и осигурете най-добрите грижи за вашите рибки.

Марки +
Възраст +
Обем (Литри) +
Цена +

Аквариуми

Подреди по