• Кат. номер: 11299

Чесало за котка с играчка и ближещи се топчета от катнип

24,50 лв.
+ -

1. Безопасна и издръжлива: Котешката ъглова драскалка е изработена от безопасен TPR материал без мирис, който е безопасен и издръжлив и отговаря на жизнените навици на котката. Осигурява комфортен масаж и облекчава сърбежа при котки, което го прави идеален за ежедневна употреба от котки.

2. Дизайн на ъглов слот: Тази ъглова драскалка Kittens Corner Scratcher има ъглови слотове, върху които може да се постави котешка билка, за да привлече вниманието на котката и да ви помогне да премахнете и съберете разпуснатите косми от домашни любимци, тя не само дава на вашия домашен любимец място за триене, но и ви дава по-чиста и приятна среда за живеене.


3. Лесен за разглобяване и почистване: Просто измийте ъгловата драскалка за котки на ръка с натурален сапун и изплакнете обилно, след което я подсушете, тя е удобна за продължителна употреба.
4. Многофункционална четка: Тази ъглова четка за котки е проектирана в съответствие с жизнените навици на котката, като осигурява на котката удобно триене, премахва всички плаващи косми по външността на котката и поддържа къщата ви чиста.


5. Широко приложение: Този ъглов фризьор за котки е подходящ за масажни четки за котки, домашни любимци, кучета (малки с дълги коси, дълги коси), пудели и къси коси, може да се използва като фризьор за кучета, масажор за четка за кучета, четка за котки стена, четка за масаж на котки. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!