• Марка: Ferplast
  • Кат. номер: 75250317

Ferplast - Club Reflex 20/56 - нашийник 36 - 56 см./син, червен, черен /

24,00 лв.
+ -

Ferplast - Club Reflex 15/44 - нашийник 36 - 56 см  /син, червен, черен /

 

 

Club Reflex е перфектната нашийник за нощни разходки с вашия четирикрак приятел! Изработен от здрав найлон, той има отразяваща лента, която гарантира максимална видимост. Те също се предлагат с магнитна катарама Matic, изключителен патент на Ferplast, за да ги слагате лесно на вашето куче във всяка ситуация.

Революционната технология Matic, която вече е широко използвана в карабинерите на много линии от каишки за кучета Ferplast, сега е приложена към нашийниците, за да улесни и ускори свързването / освобождаването. Изработен от устойчива, но лека технологична пластмаса, катарамата Matic е оборудвана с два бутона за затваряне, които гарантират безопасността на продукта и предотвратяват случайно отваряне. Това е възможно и благодарение на наличието на вътрешна метална скоба, която осигурява по-голяма здравина на продукта и отлична якост на опън.

Към същата гама принадлежат и каишките Club Reflex Matic, също направени от отразяващ найлон, и оборудвани с автоматичен карабинер, който улеснява прикрепването и освобождаването към яката или снопчетата, благодарение на магнитния механизъм, с който са оборудвани.

 

Размери: 36 - 56 см/20мм

Цветове: Червено, Черно, Синьо

Време на доставка да този продукт до 5 работни дни!

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!