• Марка: Ferplast
  • Кат. номер: 75250417

Ferplast - Club Reflex 25/70 - нашийник 45 - 70 см / син, червен, черен /

24,50 лв. 29,00 лв.
+ -

Ferplast - Club Reflex C25/70 - нашийник 45 - 70 см /син, червен, черен /

 

 

Club Reflex е перфектната нашийник за нощни разходки с вашия четирикрак приятел! Изработен от здрав найлон, той има отразяваща лента, която гарантира максимална видимост. Те също се предлагат с магнитна катарама Matic, изключителен патент на Ferplast, за да ги слагате лесно на вашето куче във всяка ситуация.

Революционната технология Matic, която вече е широко използвана в карабинерите на много линии от каишки за кучета Ferplast, сега е приложена към нашийниците, за да улесни и ускори свързването / освобождаването. Изработен от устойчива, но лека технологична пластмаса, катарамата Matic е оборудвана с два бутона за затваряне, които гарантират безопасността на продукта и предотвратяват случайно отваряне. Това е възможно и благодарение на наличието на вътрешна метална скоба, която осигурява по-голяма здравина на продукта и отлична якост на опън.

Към същата гама принадлежат и каишките Club Reflex Matic, също направени от отразяващ найлон, и оборудвани с автоматичен карабинер, който улеснява прикрепването и освобождаването към яката или снопчетата, благодарение на магнитния механизъм, с който са оборудвани.

 

Размери: 45 - 70 см/25мм

Цветове: Червена, Синя, Черна

 

 

Характеристики
Характеристики
Вид Продукт
Каишки
Материал
Полиестер
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!