Гризачите са едни от най-популярните домашни любимци в днешно време и не е никаква изненада, че те са толкова предпочитани, особено сред подрастващите.

В крайна сметка, който не би искал да се радва на малко пухкаво зайче или на сладко хамстерче?

Децата особено си умират за тези домашни любимци, поради което от вас като родител и основен отговорник за благосъстоянието на малкия ви гризач, се изисква да се сдобивате само с най-добрите продукти и аксесоари в грижата за вашия малък пухкав приятел.

В онлайн зоомагазина на PetsMania.bg сме подбрали внимателно селектирани продукти, които да ви улеснят значително в грижата за вашите гризачи.

Заедно с качеството на продуктите, особено хранителните, при подбора се стараем да обръщаме внимание и на цената – в крайна сметка грижата за домашния любимец не е от най-евтините удоволствия и тъй като смятаме, че всеки човек има право да се радва на малък пухкав приятел вкъщи, се стараем да предлагаме достъпни артикули на нашите клиенти.

В нашата категория „Гризачи“ ще откриете именно такива продукти, които ще улеснят вас като собственик на домашен любимец, но и ще осигурят щастлив и безгрижен живот на вашия космест приятел.

Какви продукти за гризачи ще откриете при нас

Стремейки се към това да ви улесним като потребител и собственик на домашен любимец, сме подбрали възможно най-много продукти, събрани в един виртуален зоомагазин, така че да имате възможността да откриете всичко на едно място, без да губите от ценното си време в обикаляне на няколко магазина.

На първо място, без което няма как да гледате гризач вкъщи, ви предлагаме голямо разнообразие от клетки.

Те са основополагащи, независимо дали говорим за хамстери, морски свинчета, зайчета или други гризачи.

Разбира се, имате опцията да закупите и аквариум, но като експерти в областта винаги съветваме да изберете клетките, които освен, че са с отворени решетки, позволяващи на влизането на повече въздух, осигуряват и редица малки забавления за вашите любимци, сред които и прочутото колело за хамстери.

Храната е другото ключово нещо, което е важно при отглеждането на домашни гризачи – тя трябва да е качествена и произведена специално за тях, за да не навредите на здравето им.

В PetsMania.bg обръщаме специално внимание на храната и селектираме единствено такава, която е дело на световноизвестни производители и е преминала всички нужни тестове за качество и отговаря на определени стандарти.

Не на последно място при нас ще откриете лакомства за вашите малки любимци. Да, всички ние сме роби на сладките изкушения – кой повече, кой по-малко.

Е, няма резон да лишите вашия малък гризлив приятел от изкушенията, на които се поддавате самите вие.

Поради това предлагаме отлична селекция от лакомства за гризачи, които освен всичко ще помогнат за заздравяването и точенето на зъбките на вашите малки пухкави любимци.

Защо да се доверите на PetsMania.bg в грижата за домашния си любимец

Всички любители на животните искат техният домашен любимец да е здрав и щастлив – това е и причината да полагаме толкова специални грижи и да отделяме толкова пари от месечния си бюджет в изпълнението на тази мисия.

Ние от PetsMania.bg осъзнаваме отговорността си по отношение селектирането и предлагането на продукти, които са с доказано качество и които са напълно безопасни за вашия домашен любимец.

Доволният клиент би се върнал отново и би станал редовен такъв, докато недоволният няма и да стъпи повече в нашия сайт.

Поради това за нас удовлетвореността на клиента, наред с контрола върху продуктите и достъпните цени, е от първостепенно значение – най-малкото защото осъзнаваме, че измамните сайтове не просъществуват дълго, за сметка на сериозните и отговорните такива.

Доверете се на PetsMania.bg и ние няма да ви подведем – нашата мисия е щастието и здравето на вашия домашен любимец.

Марки +
Възраст +
Цена +

Гризачи

Подреди по