• Марка: Purina Pro Plan
  • Кат. номер: 6387

Храна за кастрирани котки PRO PLAN Cьомга 1.5 кг.

33,80 лв.
+ -

PURINA PRO PLAN STERILISED, за кастрирани котки в зряла възраст (над 12 месеца), със сьомга, гранули 1.5кг 

Характеристики

  • Допринася за поддържане здравето на бъбреците*.
  • *този продукт е предназначен за поддържане на здрави котки. Ако вашата котка се нуждае от специални грижи за бъбреците, моля, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар.
  • Научно разработен за насърчаване здравето на бъбреците поради положителна промяна в оксидативните параметри, наблюдавана след 6 седмици.
  • Purina Internal Research, 2006. Ефекти от комбинация от хранителни вещества върху параметрите на здравето на бъбреците при 40 котки за 3 месеца. - Формулиран за стерилизирани котки за поддържане на здравето на урината и идеалното телесно тегло.
  • Формулиран за стерилизирани котки за поддържане на здравето на урината и идеалното телесно тегло.
  • Помага за предпазване на зъбите от образуване на плака и отлагане на зъбен камък.

Пълноценна храна за стерилизирани възрастни котки, богата на сьомга.

Сухата храна PURINA ® PRO PLAN ® Sterilised Adult 1+ RENAL PLUS е специално разработена за стерилизирани възрастни котки с предразположеност към бъбречни заболявания. Формулата, специално създадена за стерилизирани възрастни котки, помага за поддържане здравето на урината и идеалното телесно тегло, тъй като те са по-склонни към наддаване на тегло. Всяка порция суха храна има висококачествена сьомга като основна съставка. Храната PURINA ® PRO PLAN ® Sterilized Adult 1+ RENAL PLUS допринася за поддържане здравето на бъбреците. Ако вашата котка се нуждае от специални грижи за бъбреците, моля, консултирайте се с вашия ветеринарен лекар.

В Purina PRO ® PLAN ® нашият екип от диетолози и ветеринари прилага напреднала наука, за да разработи най-ефективната комбинация от хранителни вещества за вашия домашен любимец. Тези рецепти помагат, като осигуряват специфични предимства като висока смилаемост и висока абсорбция на хранителни вещества, за да поддържат естествения имунитет и дългосрочно здраве на вашия домашен любимец. Съставка номер 1 винаги са висококачествени разфасовки от пилешко, агнешко месо, сьомга, говеждо, пуешко месо или треска, замразени за запазване на ключови хранителни вещества и перфектно приготвени за прекрасен вкус.

 

Съставки

Сьомга (20%) (включително глава, кости, месо)
Дехидратиран птичи протеин
Ориз
Царевично протеиново брашно
Пшеничен глутен
Царевица
Песъчинки на пшеница
Дехидратирани растителни влакна
Сушено яйце
Минерални веществаживотински мазнини
Дайджест
Дрожди
Дрожди
Рибено масло

Аналитични съставки

Суров протеин: 41,0%
Сурови мазнини: 12,0%
Сурова пепел: 7,5%
Сурови влакнини: 4,0%

Хранителни добавки

IU/kg:
Витамин А: 32 000;
Витамин D3: 1 000;
Вит E: 670.

мг/кг:
Vit C: 140;
Железен сулфат монохидрат: (Fe: 120);
Безводен калциев йодат: (I: 1,9);
Меден сулфат пентахидрат: (Cu: 13);
Манганов сулфат монохидрат: (Mn: 45);
Цинков сулфат монохидрат: (Zn: 110);
Натриев селенит: (Se: 0,13);
Антиоксиданти.

 

Ръководство за хранене

Препоръчителни количества храна (г/ден): Препоръчителните количества храна за поддържане на адекватна телесна маса варира в зависимост от възрастта, активността и околната среда. Дръжте теглото на вашата котка под контрол и съответно регулирайте количеството храна. Винаги трябва да има прясна и чиста вода. За здравето на вашата котка посещавайте редовно вашия ветеринарен лекар.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!