• Марка: Purina Pro Plan
  • Кат. номер: 9758

Храна за кучета от малки породи PURINA® PRO PLAN® Duo Delice Adult Small с говеждо 2.5кг

36,80 лв.
+ -

PURINA® PRO PLAN® Duo Delice Adult Small с OPTIBALANCE™, богата на говеждо 2,5 кг

Пълноценна суха храна, специално разработена за кучета в зряла възраст от дребни и мини породи.

Иновативната комбинация от хрупкави гранули и фино нарязани парченца гарантира, че всяко хранене ще бъде удоволствие за твоето куче. Храната съдържа експертно подбрани съставки, внимателно подготвени, за да осигурят лесна смилаемост.

Създадохме новата храна за кучета PRO PLAN® Duo Délice, с която да осигурим 100% балансирано хранене с подходящо съотношение на хранителните вещества, за да подпомогнем цялостното здравословно Състояние на твоя четириног приятел. Тя също така подпомага денталното и стомашно здраве.

Знаем, че здравословен живот без щастие просто не е достатъчен. Затова създадохме новата PRO PLAN® Duo Délice в комбинация с хрупкави гранули и фино нарязани парченца любов. Твоят четириног приятел ще е доволен, че го глезиш с невероятен вкус, а ти от своя страна няма да имаш никакви съмнения, че му осигуряваш полезно хапване. Най-сетне – кучешка храна без компромиси.

Формулата съдържа OPTIBALANCE, подбрани съставки, които осигуряват превъзходно хранене и по-висока Бионаличност на Аминокиселините, за да поддържат здравето на твоето куче в дългосрочен план.

Подходящ за кучета с тегло под 10 кг, храната се формулира с оптимален баланс на хранителните вещества за дългосрочно здраве.

Виж таблицата. Тези количества са препоръчителни, за да се поддържа идеално телесното състояние на твоето куче. Те се менят в зависимост от възрастта, нивото на активност и околната среда. Наблюдавай теглото на твоето куче и коригирайте дневните дажби съобразно това. Винаги осигурявай чиста и прясна вода за пиене. За здравето на твоето куче се консултирай редовно с ветеринарен лекар.

Какво е теглото на твоето куче?

Куче в зряла възраст

Тегло (kg) g/на ден <1ч. активност g /на ден от 1 до 3ч. активност
1-5 35-110 45-125
5-10 110-175 125-200
Говеждо (17%), дехидратиран птичи протеин, пшеница, царевица, животинска мазнина, царевично глутеново брашно, каша от цвекло на прах, ориз (4%), царевично едро смляно брашно, хидролизат, минерали, пропилен гликол, яйчен прах, рибено масло, малцово брашно.

PURINA® PRO PLAN® Duo Delice Adult Small с OPTIBALANCE™

КЛЮЧОВИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА Стойности  
Протеини 28.0%
Съдържание на мазнини 17.0%
Сурова пепел 7.5%
Хранителни влакнини 2.0%
Витамин А 33 000IU/ kg
Витамин D3 1100 IU/ kg
Витамин E 550 IU/ kg
Витамин C 140 mg/kg
Железен сулфат монохидрат 237 mg/kg
Калциев йодат анхидрид   3.0 mg/kg
Меден сулфат пентахидрат 47 mg/kg
Манганов сулфат монохидрат 110 mg/kg
Цинков сулфат монохидрат 400 mg/kg
Натриев селенит 0.28 mg/kg
Токоферол екстракти от растителни масла 55 mg/kg
Характеристики
Характеристики
РАЗМЕР
Малки породи до 10кг
ВКУС
Говеждо
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!