• Марка: Purina Pro Plan
 • Кат. номер: 6509

Храна за малки котета PURINA PRO PLAN ORIGINAL KITTEN OPTISTART 10 кг.

175,00 лв.
+ -

Храна за малки котета PURINA PRO PLAN богата на пиле

Пълноценна суха храна, специално разработена за бебета котета.

PURINA® PRO PLAN® ORIGINAL KITTEN с OPTISTART® и Коластра, богата на Пиле суха храна за малки котенца до 1 година е Пълноценна храна, която съдържа формула от специални хранителни съставки. С добавената съставка Коластра, първото майчино мляко, OPTISTART® подсилва естествените защити на котенцата, помагайки им да се борят с всекидневните предизвикателства и да изграждат силна Имунна система, която да поддържа здравето им в дългосрочен план.

PURINA® Pro Plan® ORIGINAL KITTEN с OPTISTART® с Коластра засилва имунния отговор с до 50%. След проведено проучване от PURINA® е установено, че котенца, които приемат храна допълнена с животинска Коластра, показват 50% по-ефикасен отговор към CDV ваксината в сравнение с контролна група. Добавянето на Коластра и Salibra 70 помага за поддържането на по-високи нива на антитела в организма на котенцата, в сравнение с тези, в чийто храна липсва добавена Коластра.

Purina® PRO PLAN® ORIGINAL KITTEN комбинира всички жизненоважни хранителни вещества, включително витамини С и D, DHA и Коластра,във високопротеинова диета за малки котенца. Съдържа OPTISTART®, доказано подсилва чревното здраве на малкото коте и намалява риска от разстройство.

PURINA® PRO PLAN® ORIGINAL KITTEN съдържа всички необходими хранителни вещества, от които твоето коте се нуждае, за да расте здраво. Храната е подходяща за всички котета на възраст между шест седмици и дванадесет месеца, както и за бременни/кърмещи котки.

Формулата е експертно балансирана, за да осигури хранителна подкрепа през първата година от живота на твоето коте. Високото съдържание на протеин подсилва растежа. Храната също съдържа и Коластра - специално хранително вещество от първото майчино мляко. Съдържа голямо количество антитела, които спомагат за силна Имунна система.

 

Храната съдържа основните хранителни вещества, необходими за здравословен растеж, включително протеин за здрави мускули и кости и DHA за подпомагане развитието на мозъка.

 • По-силна имунна система

  Съдържа OPTISTART® с говежда коластра, за който е доказано, че подобрява локалната и системната имунна система на котето: - усилва образуването на секреторен IgA (sIgA) в червата и кръвните нива на специфичен за ваксината IgG след ваксинация.
 • Допринася за здравето на зрението и развитието на мозъка

  Съдържа естествен източник на DHA, което е много важно за оптималното развитие на клетките на ретината и на невроните.
 • Допринася за здравословния растеж на костите и мускулите

  Високо ниво на протеини (40%) за стимулиране на развитието на мускулна маса без мазнини. Балансирани минерали за здравословен костен растеж.
 • Какво е теглото на твоя домашен любимец?

  Растеж на малко коте

  Възраст (седмици) g/на ден
  6-12 20-75
  12-26 45-100
  26-52 100

   

  Растеж на котето

  Статус g / минимална дневна дажба
  Бременност 90
  Кърмене 180

  Тези количества са препоръчителни, за да се поддържа идеално телесното Състояние на твоето коте. Те се менят в зависимост от възрастта, нивото на активност и околната среда. Наблюдавай теглото на твоята котка и коригирай дневните дажби съобразно това. Винаги осигурявай чиста и прясна вода за пиене. За здравето на твоята котка се консултирай редовно с ветеринарен лекар.  

 • Пиле (20%), дехидратиран птичи протеин, ориз, пшенично глутеново брашно, животинска мазнина, царевица, царевично глутеново брашно, концентриран протеин от грах, царевично нишесте, яйчен прах, минерали, хидролизат, мая, рибено масло, коластра (0.1%).

  PURINA® PRO PLAN® JUNIOR с OPTISTART®

  КЛЮЧОВИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА* Хранителни стойности
  Влажност 6%
  Протеини 40%
  Съдържание на мазнини 20%
  - Омега-6 мастни киселини 3.03%
  - Омега-3 мастни киселини 0.37%
  - DHA 0.05%
  Въглехидрати 27%
  Хранителни влакнини 0.5%
  Калций 1.28%
  Фосфор 1.05%
  Витамин A 22676 IU/kg
  Витамин D3 1215 IU/kg
  Витамин E 646 mg/kg
  Витамин C 70 mg/kg
  Таурин 2105 mg/kg
  Метаболизирана енергийност (ME)1 4 kcal/g
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!