Вкъщи имате рибки? Както всеки домашен любимец, така и те също огладняват. Това, че не казват сами кога е време за ядене, не означава, че всъщност стомасите им не стържат.

Рибките в ролята си на домашен любимец имат много плюсове. Може би единственият им минус е голямата разновидност от възможни предпочитания за храна.

Видовете, които са достъпни на пазара, в наши дни са много. Било то храна на люспи, на вафли, на гранули – все различни видове.

Достатъчно много са, за да се обърка човек, незапознат със съществуващата гама.

Арсеналът от храни на PetsMania.bg

В страниците на нашия сайт вие ще откриете любимата на вашите рибки храна. Изборът зависи от тях, а допълнителната информация под всеки артикул ще ви помогне в това да не се изгубите сред разнообразието, което предлагаме.

Характеристиките, по които се различават видовете храна, са най-вече нещата, които подхранват съставките в сместа. Ястието може да подобрява функцията на храносмилателния тракт.

Възможно е да съдържат вещества, които да забързват метаболизма. Подобряването на цветовете също е нещо, за което би могло да спомогне качествената храна, която предлагаме.

На вашето внимание предлагаме и блюда, съдържащи бета-глюкан, държащ патогените далеч от вашите плуващи приятели. С този вид храна имунната система на рибките ви ще бъде винаги на ниво.

При нас ще намерите и такъв тип гранули, подпомагащ здравословния растеж и развитие на обитателите на аквариума ви.

Защо да поръчате от PetsMania.bg

Ние сме виртуален зоомагазин, притежаващ голям опит в сектора на продажбите на аксесоари, хранителни продукти и всичко останало, което да помогне на съвременния стопанин във всякакви ситуации.

Ястията, които предлагаме, предназначени за домашни рибки са от висок клас. Можете да се доверите на нас, защото вашите животни биха го направили.

Марки +
Храна Според Предназначение +
Видове Храна +
Тегло +
Цена +

Храна за Риби

Подреди по