• Кат. номер: 5956

Храна за възрастни котки PURINA PRO PLAN ORIGINAL ADULT с пиле 1.5 кг.

19,80 лв. 32,80 лв.
+ -

PURINA PRO PLAN ORIGINAL ADULT с OPTIRENAL, богата на пиле със срок до 03,2024г

Пълноценна суха храна, научно формулирана за котки в зряла възраст. Храната съдържа всички хранителни вещества, от които твоята котка се нуждае, за ежедневна жизненост и дългосрочно здраве. Съдържа OPTIRENAL, защитна хранителна смес, която спомага за поддържането на бъбреците здрави.

PURINA® PRO PLAN® съдържа специфична комбинация от съставки, научно разработени да окажат въздействие върху дългосрочното здраве на котката. PURINA® PRO PLAN® ORIGINAL комбинира всички жизненоважни хранителни вещества, витамини А, С и Е и омега 3 и 6 Мастни киселини и естествен Пребиотик във висококачествена храна за котки.

Балансирана рецепта, която подпомага цялостното здраве на котката. Тя съчетава основните хранителни вещества, включително витамините А, С и Е, за силна имунна система и здрава кожа и козина. Рецептата е също така с високо съдържание на протеини, за да поддържа здрави мускули и здравословно тегло, докато хрупкавите гранули доказано предпазват зъбите от плака и натрупване на зъбен камък.

 • Поддържа здрави стави и добра подвижност

  Съдържа високо ниво на протеини (36%) за поддържане на мускулната маса и допринася за стройно телосложение.
 • Поддържа здрава имунна система

  Високо съдържание на протеини (36%) и витамини С и Е.
 • ​Помага за защита на зъбите от натрупване на плака и натрупване на зъбен камък. Намалява натрупването на зъбен камък по зъбите с до 40%

  Гранули, покрити със специално вещество, свързващо калция, благодарение на което калцият в слюнката не може да образува зъбен камък
 • Какво е теглото на твоето коте?

  Котка в зряла възраст

  Тегло (kg) g/на ден
  2-4 35-65
  4-6 65-95
  6-8 95-125

  Тези количества са препоръчителни, за да се поддържа идеално телесното Състояние на твоята котка. Те се менят в зависимост от възрастта, нивото на активност и околната среда. Наблюдавай теглото на твоята котка и коригирай дневните дажби съобразно това. Винаги осигурявай чиста и прясна вода за пиене. За здравето на твоята котка се консултирай редовно с ветеринарен лекар.

 • Пиле (21%), дехидратиран птичи протеин, пшеница, ориз, царевичено глутеново брашно, животинскa мазнинa, яйчен прах, царевица, изсушен корен от цикория, минерали, пшенично глутеново брашно, рибено масло, хидролизат, мая.

  PURINA® PRO PLAN® ORIGINAL ADULT с OPTIRENAL®

  КЛЮЧОВИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА Суха храна
  Влажност 6%
  Протеини 36%
  Съдържание на мазнини 16%
  - Омега-6 мастни киселини 1.81 до 2.77%
  - Омега-3 мастни киселини 0.40 до 1.40%
  Въглехидрати 34%
  Хранителни влакнини 1%
  Калций   1.2%
  Фосфор 1.05%
  Витамин A 20392 IU/kg
  Витамин D3 1196 IU/kg
  Витамин E 621 IU/kg
  Витамин C 70 mg/kg
  Таурин 2177 mg/kg
  Енергийна стойност (ME)1 3.8 kcal/g
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!