• Марка: Purina Pro Plan
 • Кат. номер: 7188

Храна за възрастни котки с чувствителен стомах PURINA PRO PLAN DELICATE SENIOR 1.5 кг

25,80 лв.
+ -

PURINA PRO PLAN OPTIRENAL DELICATE SENIOR, за котки над 7 години с чувствителен стомах, Пуйка

Пълноценна суха храна, научно формулирана за капризни котки над 7 години с чувствително храносмилане.

Хранителната чувствителност може да засегне котката по много различни начини. Може да разстрои стомаха, раздразни кожата ѝ или нейния апетит. Но с правилната диета можеш да минимизираш негативните реакции и да направиш живота ѝ по-добър.

PURINA® PRO PLAN® DELICATE SENIOR комбинира всички основни хранителни вещества, включително витамини и минерали във висококачествен хранителен режим за котки. Съдържа OPTIRENAL®, уникална формула за поддържане здравето на бъбреците.

OPTIRENAL® е научно проектирана комбинация от съставки, включително Аминокиселини, незаменими Мастни киселини и Антиоксиданти. Също така съдържа LONGEVIS®, хранителна комбинация, която доказано спомага за удължаването на здравословния живот и подобрява качеството на живот при котки на възраст на и над 7 години.  Поддържа здравето на имунната система чрез високи нива на Антиоксиданти, витамини, включително витамини C и E

Тази вкусната рецепта е създадена, за да задоволи и най-капризните котки. Изработена от висококачествени съставки, формулата съдържа ограничен брой протеинови източници, които помагат да се сведе до минимум рискът от хранителна непоносимост.

 • Подобрява поносимостта към храната

  Спомага за подобряване на поносимостта към храната чрез ограничен брой източници на протеин, който намалява риска от реакция към нея.
 • С естествен пребиотик

  Включва естествен пребиотик, който доказано укрепва здравето на храносмилателната система.
 • Спомага поддържането на основните жизнени функции

  Спомага за поддържането на основните жизнени функции (имунна, бъбречна, храносмилателна) – благодарение на високо ниво витамини и повече бета-каротин в лесносмилаема рецепта, разработена специално за котки на възраст над седем години.
 • Съдържа LONGEVIS®

  Патентована формула, която доказано удължава периода на здраве и повишава качеството на живота.
 • Какво е теглото на твоето коте?

  Котка над 7 години

  Тегло (kg) Дажба за котки между 7 и 11 години Дажба за котки над 12 години
  2-4 kg 25-50 g 30-60 g
  4-6 kg 50-75 g 60-95 g
  6-8 kg 75-95 g 95-125 g

  Тези количества са препоръчителни, за да се поддържа идеално телесното Състояние на твоята котка. Те се менят в зависимост от възрастта, нивото на активност и околната среда. Наблюдавай теглото на твоята котка и коригирай дневните дажби съобразно това. Винаги осигурявай чиста и прясна вода за пиене. За здравето на твоята котка се консултирай редовно с ветеринарен лекар.

  Пуйка (17%**), царевично Глутен ово брашно**, ориз**, соево брашно**, концентиран протеин от грах**, животинска мазнина, Дехидратиран протеин от пуйка**, яйчен прах**, царевично нишесте, хидролизат, Минерали, изсушен корен от Цикория

   (2%*), соево масло, рибено масло, каша от цвекло на прах.
  ** Източници на Протеини
  * Естествен Пребиотик.

  Аналитични съставки: Протеини: 39%, Съдържание на Мазнини: 19%, Сурова пепел: 6.5%, Хранителни влакнини: 2.0%. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!