Декоративните зайци са колкото сладки и гальовни, толкова и трудни за отглеждане, особено когато става въпрос за храната, която им даваме.

Трябва да сме внимателни при избора на храна, тъй като зайчетата се нуждаят от определен набор от полезни съставки, за да са здрави.

Имайте предвид, че декоративните зайци са много различни спрямо дивите и дори домашните зайци – те живеят единствено в клетка и нямат движението, което тялото им предполага, че трябва да имат.

Поради този факт е изключително важно каква храна ще им дадем, за да бъдат здрави и да се компенсира липсата на движение с качествени хранителни съставки.

Защо е важно да подбираме внимателно храната за зайци

Както споменахме, изборът на храна е ключов за здравето на вашия малък любимец.

В онлайн зоомагазина на PetsMania.bg сме помислили както за големите зайци, така и за малките бебета.

В нашата селекция от продукти ще откриете както храна за бебе зайчета, така и пълноценна храна за подрастващи мини зайчета – и двата продукта са изключително важни за растежа и здравето на вашия космест любимец.

Другите продукти, които ще намерите в нашето портфолио са пълноценната храна за зайци, както крекери за гризачи.

Първото съдържа набор от полезни и хранителни съставки, нужни за всеки гризач, докато второто е важна съставка за здравето на зъбите на вашия малък любимец.

Във виртуалния магазин на PetsMania.bg ще откриете единствено внимателно селектирани хранителни продукти за вашите зайци, с които ще гарантирате тяхното здраве и щастливо ежедневие.

Марки +
Възраст +
Цена +

Храна за Зайчета

Подреди по