Хранителните добавки за котки са изключително ценни и вие по никакъв начин не бива да ги пропускате и подминавате.

Неслучайно PetsMania.bg създадохме за вас цяла една категория, в която поместихме изключително много на брой предложения, така че всеки краен потребител да открие решение, отговарящо на индивидуалното му търсене.

Сигурни сме, че не веднъж сте се убедили в това, че котките, подобно на кучетата и останалите домашни любимци, имат своите специфични нужди и потребности, с които е добре да се съобразите, ако искате да се чувстват свежи и енергични през целия ден.

За да бъдем максимално полезни на онези от вас, на които тепърва им предстои да закупуват хранителни добавки, то ние ще споделим с вас ценна информация, която вярваме, че ще ви бъде от полза.

Какво да знаем за хранителните добавки за котки

Ако вашият ветеринар е стигнал до заключението, че функциите на бъбреците на вашата котка са ограничени, то добре е да знаете, че тя изпитва сериозна потребност от храна, която е с наистина ниско съдържание на белтъчини и фосфор.

Кожата и козината изглеждат красиви и бляскави, ако наблегнете на храни, богати на Омега-3- и омега-6-мастни киселини, витамин A и лецитин.

Вероятно не веднъж в стомахчето на вашата котка ще попадат космести топки, които обикновено водят до запек.

Разбира се, ние сме се погрижил ида ви предложим добавки, способстващи за нормализирането функциите на организма.

Доверете ни се при избора на хранителни добавки за котки и ви обещаваме, че няма да съжалявате за взетото си решение.

Марки +
Възраст +
Цена +

Хранителни добавки за котки

Подреди по