Камък За Въздух - Стена Диск 3 Размера

12,00 лв.
+ -

Камък за Аквариуми Диск Стена в 3 Размера:

 

  • S - 10,7см / 1,9см нужна е помпа за въздух с мощност по-голяма от 10W, за да може да работи
  • M - 13см / 1,9см нужна е помпа за въздух с мощност по-голяма от 15W, за да може да работи
  • L - 20см / 2,7см нужна е помпа за въздух с мощност по-голяма от 15W, за да може да работи

ПО-ЗДРАВОСЛОВНА ВОДА: Този въздушен камък създава мехурчета, които ще помогнат за насищането с кислород и филтрирането на водата. Това ще помогне за циркулацията на водата във вашия резервоар и ще създаде по-здравословна среда за рибите и растенията във вашия аквариум.

МЕХУРЧЕТА С ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР: Тези въздушни камъни са направени от качествен карборундов материал, който осигурява висока плътност, равномерни и по-деликатни мехурчета. Тези полезни мехурчета са идеални за всяка аквариумна среда.

КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ: Този продукт е изработен от висококачествен фин пясък, силициев карбид, бял корунд и други материали чрез машинно леене под налягане и синтероване при висока температура. Този материал е напълно безопасен за поставяне във всеки аквариум и неговата функция ще бъде от полза за всяка водна система.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Просто накиснете въздушния камък за 1 час преди употреба и сте готови! Ако забележите намаляване на количеството или плътността на мехурчетата, използвайте обикновена четка, за да почистите мръсотията или отломките от въздушния камък, за да увеличите отново производството на мехурчета. 

 

Характеристики
Характеристики
Други Аксесоари
Камък за Въздух
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!