Ако сте в търсене на подходящия покрив под открито небе за вашия домашен любимец, то значи сте попаднали на правилното място.

Ние от PetsMania.bg се стремим към това непрестанно да ви изненадваме с колкото се може по-нови и интересни предложения, така че всеки потребител да изпита истинско удовлетворение от това, че е успял да закупи съвършената къщичка за неговото куче.

В категорията ще станете свидетели на безупречни къщички за кучета при направата, на които взимат активно участие единствено висококачествени материали, доказали своята ефективност десетки пъти.

Горди сме, че имаме възможността да работим с едни от най-изявените и реномирани производители на колибки, които влагат сърце, душа, мисъл и креативност при изработването на тази така важна част от обзавеждането на четириногите ни приятели.

Моделите са предназначени за ползване в домашни условия. Те ще се превърнат в неизменна част от интериора във всяко помещение.

Меките материали способстват за това четириногите ви приятели да се чувстват изключително комфортно, докато са се отдали на сладка дрямка или предпочитат да релаксират на спокойствие.

По какво да се ръководим при избора на къщички за кучета

Няколко са основните критерия, които да вземете под внимание при избора си на продукт от този сектор. Ето какви смятаме, че са най-значимите от тях:

  • Размер;

За предпочитане е предварително да измерите дължината на вашето куче, както и височината от лапичките до главата. Съобразно това бихте могли да се насочите към конкретен модел, отговарящ изцяло на индивидуалните потребности на домашния ви любимец.

  • Материали;
  • Цена.

Вярваме, че ще откриете подходящата за вашия любимец къщичка, в която да се чувства той напълно защитен и потънал в блажено спокойствие.

Възраст +
Цена +

Къщички за кучета

Подреди по