Няма как да отглеждате гризач в домашни условия без наличието на клетка – това е първото и основополагащо нещо, което ви е нужно, за да се сдобиете с домашен любимец от този вид.

В онлайн магазина на PetsMania.bg ще откриете богата селекция от клетки за всякакви видове гризачи като хамстери, зайци, морски свинчета и прочие.

В случай че ви е омръзнало да обикаляте редица магазини, където освен високата цена се сблъсквате и с некоректно отношение, то ние сме готови да заковем вашия поглед към нашите продукти и да ви обслужим така, както смятаме за правилно – спрямо вашите нужди.

Има ли значение каква клетка ще изберем за нашия гризач

Поначало всяка клетка има една и съща функция – да бъде дом за вашия малък любимец и, разбира се, да му попречи да обикаля из вашия дом безнаказано, гризейки вашите мебели и покъщнина.

Но пазарът е необятен и продуктите, които се предлагат на него, понякога стигат причудливи и странни размери.

В нашия виртуален зоомагазин ще откриете най-различни видове клетки – от просто оборудвани и семпли, до клетки, разполагащи с най-различни видове забавления за вашите пухкави приятели.

В крайна сметка изборът се свежда единствено до вашето лично предпочитание, а и възможности, но ние вярваме, че повечето екстри ще осигурят по-пълноценен живот на вашия домашен любимец.

Защо да поръчаме от PetsMania.bg

Като зоомагазин, който оперира в Интернет пространството, ние се стараем да предлагаме удобството и разнообразието от продукти за домашни любимци, на които хората се радват в повечето магазини… онлайн.

Нашата мисия е вие, от комфорта на вашия диван, да имате достъп до всевъзможни хранителни продукти и аксесоари, които ще ви помогнат и улеснят в отглеждането на вашия домашен любимец.

Поръчайте от PetsMania.bg още днес и няма да останете разочаровани!

Възраст +
Клетки Според Гризача +
Цена +

Клетки за гризачи

Подреди по