Здравейте, (бъдещи) стопани на птици! Добре дошли в секция „Клетки за папагали“!

Информацията позволява на един собственик на домашен любимец да полага правилните грижи за своето животно или животни.

Ние сме тук, за да ви поднесем цялото нужно знание в разчупен вид и без да скриваме важните неща.

Папагалите са божествени същества. Толкова пъстрота, енергичност, красота и изтънченост в едно.

Едва ли има по-щастливи хора от онези, които притежават папагали. Нуждата от знания при гледането на птици, обаче, е много по-голяма от грижите за друг вид домашен любимец.

В миналото, папагалите са били по възможностите само на онези, които са пътували до различни кътчета на света (моряците), както и на по-богатата част от населението.

В наши дни, всяко семейство със средни доходи би могло да си позволи птица, която да краси дома.

Какво предлагаме на нашите клиенти

В нашия онлайн магазин ще намерите необходимите неща за отглеждането на папагал. От място, което да обитава, през храната, до пясъка за дъното на клетката – все необходими неща.

Можете да се доверите на качеството на стоките, предлагани в PetsMania.bg. Всичко, с което можете да се сдобиете тук, ще донесе на вашия папагал онова удоволствие, че е ваш приятел.

Изненадайте папагалчето си с прекрасните ни модели клетки. На вашето внимание можем да предложим клетките ни с наличие на преграда, както и без такава.

Другото преимущество на нашите модели е външната хранилка, която ще позволи храненето на птиците да бъде извършвано и от деца. Те често се притесняват от нрава на птиците.

Защо да се доверите на PetsMania.bg

Знаем, че папагалите са изискани животни. Те излъчват грация и не можем да си позволим да предложим некачествени и непредставителен вид клетки.

Плюс това, сигурността на продуктите гарантира това, че няма да има бягства.

Възраст +
Цена +

Клетки и Волиери за Папагали и птици

Подреди по