Всяко едно куче, без значение от неговата житейска фаза – малко палче, подрастващо или възрастно куче – то се нуждае от специални грижи, за да расте здраво, доволно и щастливо.

Стопаните на четириноги приятели са запознати с това колко важна част от менюто са всички онези лакомства и деликатеси, които да прибавяте в конкретни моменти и с тях да зарадвате любимците си.

Какво трябва да знаем за лакомствата и деликатесите

Лакомствата за дъвчене са перфектната добавка кум кучешката храна, без значение дали сте почитатели на сухата храна за кучета или консерви.

Те са страхотен начин да възнаградите четириногия си приятел и да му поднесете солидна доза забавление. Отделно от това, служат като поддръжка на зъбите.

Благодарение на този асортимент, който ние от Petsmania.bg сме подготвили за вас, то вие имате възможността да подпомогнете доброто храносмилане на своите кучета.

Чувствителните стомаси на кучетата няма как да не оценят пробиотиците и пребиотиците, които се съдържат в по-голямата част от лакомствата.

Някой от предложенията ни са насочени към поддръжката на здравата кожа и козина. Тук говорим за онези лакомства, в които се съдържат важните мастни киселини омега-3 и омега-6. Те са изключително значими за организма на кучетата.

Вярваме, че тук при нас ще откриете всичко, което ви е необходимо, за да дарите вашите четириноги приятели с наслада и приятни преживявания. Желаем им добър апетит!

Марки +
Възраст +
Цена +

Лакомства и деликатеси

Подреди по