Нашите кучета използват очите си, за да ни накарат да направим това, което искат!

12 юли 2019
Нашите кучета използват очите си, за да ни накарат да направим това, което искат!

 

 

Кой може да устои на куче с тези супер-сладки очи?

 

 

Учените смятат, че кучешките очи са се развили особено, за да ни накарат да мислим, че са сладки!

 

Изследователите са открили, че мускулите около очите на кучетата са се развили по начин, който им позволява да правят мимики, които са особено привлекателни за хората.

 

Проучването твърди, че подобни кучешки мимики помагат на домашните кучета да се свързват с хората.

 

Констатациите от международни изследователи показват, че промяната в изражението им се развива в продължение на хиляди години, живеещи заедно с хората.

 

Смята се, че това се е случило, тъй като кучетата стават домашни любимци, а не работещи домашни животни - и използват емоция, за да създадат връзка, вместо да разчитат на тяхната полезност.

 

Каквото и да е, просто не можем да устоим - и се обзалагаме, че Вие не можете да го направите!

 

 

 

Вижте само тези манипулативни погледи!

 

 

 

 

 

 

Kак работи MAX BIOCIDE? Серията MAX BIOCIDE работи чрез задушаване на насекомото. Използва се течно масло от гераниол или маргоза, което ще покрива насекомите и блокира дихателните им пътища. В същото време, тялото на насекомото се прикрепва за козината на домашния ви любимец и се разпада.

прочети още

С идването на лятото, вероятно сте се замисляли да започнете с грижите за козината на вашия домашен любимец. Ползите от това са много: както за вас, така и за него и това може да бъде направено в комфорта на собствения ви дом или при професионалист, в зависимост от вашето животно, неговата порода и тип козина. Важно е, а също......

прочети още

Прочетете нашите съвети, за да сте сигурни, че вашите домашни любимци ще бъдат защитени през летните горещини.

прочети още

Днес котките живеят по-дълго от всякога. Само преди 20 години средната продължителността на живота на котката беше .....

прочети още

Пожелаваме Ви една наистина Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и страхотни..

прочети още

Ние от PetsMania.bg ви даваме възможност да създадете дизайнерско легло ръчна изработка за вашия домашен любимец – куче или котка...

прочети още

#ОстаниВкъщи със своите ❤️домашни любимци❤️ и се възползвай от безплатна доставка до адрес до края на извънредното положение.

прочети още