Едва ли съществува котка, която да не харесва апетитния вкус на всички онези пастети, паучове и консерви, предлагани в специализираните магазини.

Ние от PetsMania.bg сме на мнение, че колкото и да не считате себе си за човек, готов да поглези ближния си, то от време на време е препоръчително да възнаграждавате косместата муцунка у дома с нещо вкусно и сочно.

Вие можете да предлагате този вид храна като самостоятелно хранене или да го добавяте към дневната доза. Смятаме, че стопаните на домашни любимци сами следва да вземат едно такова решение.

Заради това, че консервираните храни се предлагат под формата на консерви, паучове и пастети, то вие със сигурност ще попаднете на опаковка, отговаряща всячески на индивидуалните ви изисквания.

Според някой консервите са по-добра алтернатива, тъй като предотвратяват изхвърлянето на храна.

За други обаче паучовете са далеч по-предпочитани, тъй като съдържат единични порции и това значително би ви улеснило. Отделно от това, запазват храната свежа, а вкуса незаменимо богат.

Истината е, че няма никакво значение каква точно опаковка ще предпочетете. Далеч по-важно е да осигурите на домашния си любимец наистина разнообразна храна, така че той да се чувства активен и пълен с енергия през целия ден.

Тук при нас ще откриете онези пастети, паучове и консерви, за които сте били в търсене. Ние знаем кое е най-добро за вашите котки и сме се постарали да достига до вас на цени, достъпни за масовия потребител.

Марки +
Възраст +
Цена +

Пастети, Паучове, Консерви

Подреди по