Всички обичат да им е чисто! Дори и на рибите им прави впечатление, когато навред всичко е обрано и изчистено коректно.

Е, добре дошли в секцияшь „Почистване на аквариума“! Тук ще се запознаете с тайните на качественото изчистване на царство Аквариум. Старайте се да запомняте, че Посейдон лесно се ядосва.

Чистенето на аквариум е лесна задача, ако имаш правилния арсенал от сечива. Сетът, необходим на всяко домакинство – собственик на аквариум, започва с класическото кепче за аквариум, минава през хитрия метод с непотопяемия магнит и свършва през висшия пилотаж – UV лампата.

Различни модели и разновидности на изброеното ще намерите при нас

Гореизброените артикули можете да намерите при нас в онлайн зоомагазина на PetsMania.bg.

Кепчето е с различен размер. Това е и основната му характеристика. Материалът на мрежата рядко се различава. Размерите, които ще срещнете при нас започват от 7.6 см и стигат до 20-сантиметрови.

Грижовен и към рибките, и към стъклото. Това е метод за почистване, чрез който почистването на аквариума става изключително лесно, бързо и най-вече ефективно.

Специалната повърхност на магнита позволява неговият допир до стъклото да е безвреден за крехкия материал. Бъдете сигурни, че това ще е едно супер допълнение към вашия санитарен сет.

Нека приветстваме и онова, което истинските маниаци на чистота на морското дъно трябва да притежават. UV лампата е нещото, което ни кара да се гордеем.

Когато видим, че някой иска да се сдобие с подобен артикул, ние му го изпращаме с усмивка. Това е така, защото знаем, че рибките му ще се радват на истинска чистота и спокойствие.

Защо да ни се доверите?

Ние от PetsMania.bg заставаме твърдо зад позицията си за един по-чист животински свят. Защото от наша страна ние се доверяваме на опита си, който никога не ни е подвеждал. Няма да подведе и вас!

Марки +
Възраст +
Цена +

Почистване на аквариума

Подреди по