Когато става въпрос за комфорта и удобството на домашния ни любимец, то обикновено не сме склонни да направим каквито й да е било компромиси.

Истината е, че моментът, в който четириногият ни приятел постъпи в семейството, то той автоматично се превръща в част от него.

За да откликнем подобаващо на потребителското търсене, то ние от Petsmania.bg създадохме за вас категория, в която поместихме разнообразни подови за кучета, сред които да избирате.

Доволни и щастливи сме от факта, че работим в пряко сътрудничество с едни от най-реномираните производители на поводи, което ни позволява да гарантираме в качеството, комфорта и удобството на всеки от артикулите, на които ще попаднете в този сектор.

Няколко съвета при избора на поводи за кучета

За да ви улесним максимално по време на пазаруване, то ние ще споделим с вас няколко съвета, от които да се възползвате.

Едно от нещата, които да вземете под внимание при избора на поводи за кучета, е размерът на самия аксесоар.

Ако сте насочили вниманието си към широките каишки, то препоръчително е да имате предвид, че те са подходящи за по-едрите кучета.

При по-малките породи е твърде вероятно да създадат предпоставка за известен дискомфорт.

Що се отнася до самата дължина, то тя трябва да бъде съобразена с големината на каишката, както и породата на вашето куче. Ненужно е, докато разхождате мини пинчер, то поводът да бъде дебел или тежък.

Устойчивостта на самата каишка е също фактор, който да не подминавате. Ако сте забелязали, че кучето ви обича да дъвче повода или каишката, то насочете се към по-устойчивите материали.

Желаем ви приятно пазаруване, последвано от множество забавни и положителни разходки с вашия четириног приятел!

Марки +
Възраст +
Вид Повод +
Цена +

Поводи за кучета

Подреди по