Знаем, че всеки един собственик на домашен любимец има специално отношение към четириногия си приятел.

С времето ние го приемаме като член от семейството и се стремим към това да му осигурим оптимално комфортна среда на живот, съобразена изцяло с индивидуалните му нужди и потребности.

Ние от Petsmania.bg сме абсолютно съгласни с това, че празникът на домашния ни любимец следва да бъде отбелязан подобаващо и поради тази причина създадохме категорията, в която поместихме не малко на брой предложения за любимците ви.

Ако съвсем скоро предстои да отпразнувате първата и втората годинка на кучето си, то имате реалната привилегия да му поднесете лавина от вкусни и апетитни изненади, които то гарантирано ще оцени така, както подобава.

В празничните пакети са включени както лакомства и деликатеси, така и играчки, които да разнообразят ежедневието на вашия космест приятел.

Можете да избирате сред не малко на брой интересни и запомнящи се пакети, като се съобразите с възрастта, породата, активността и предпочитанията на вашето куче.

В случай че изпитвате някакво колебание, то ние сме насреща да ви съдействаме, така че за отрицателно време да сте се справили с този казус.

Надяваме се да сме успели да изненадаме както вас, така и вашите обичани животни, запълващи липсващите звена в семействата ви!

Марки +
Възраст +
Цена +

Празнични Пакети За Куче

Подреди по