Едно от нещата, за които непременно да се погрижите, когато имате домашен любимец и често предпочитате да пътувате, то това е удобният и сигурен транспорт.

Именно той ще гарантира приятното преживяване и няма да създаде предпоставка за безпокойство до достигането на желаната дестинация.

Ние от PetsMania.bg ви предлагаме истински богато разнообразие, включващо всевъзможни транспортни чанти, които ви гарантираме, че ще превърнат вашето пътуване в едно незабравимо приключение.

За какво да помислите, преди да закупите транспортни чанти

Размерът е един от факторите, които задължително да вземете под внимание преди да инвестирате парите си в който и да е било от моделите чанти, предлагани на вашето внимание.

За да не станете свидетели на разминаване в последствие, то нашето предложение е да измерите височината на кучето си от лапите до главата, както и дължината от главата до върха на опашката.

За оптимален комфорт се счита, че кутията трябва да бъде минимум с 15 см по-голяма от размерите на домашния ви любимец.

Разбира се, ако сте решили на по-ранен етап да закупите транспортна чанта, с идеята да я използвате за дълъг период от време, то бихте могли да преградите част от нея, така че да пасва съвършено добре на мерките на още непорасналото животно.

Предлагаме ви изключително богата палитра от материали, дизайни, цветове и марки. Вярваме, че сме на път да сбъднем едно от вашите желания и тези на домашния ви любимец!

Марки +
Възраст +
Цена +

Транспортни чанти

Подреди по