• Марка: Purina Pro Plan
  • Кат. номер: 12272565

PRO PLAN SMALL&MINI PUPPY, Пиле&Ориз 7кг

77,80 лв.
+ -

 

Храна за малки кучета от дребни и мини породи

 

PRO PLAN DOG® Small and Mini с OPTISTART и коластра е специално формулирана да даде на малките кученца храненето, от което се нуждаят, за да растат силни и здрави. Ползите от нея включват:

  •  Позволява на развиващата се имунна системана кученцата да реагира по-ефективно

 

  •  Формула за цялостна защита на зъбите

 

  •  Комбинация от ключови хранителни вещества, които подпомагат поддържането на здрави стави за по-активен живот на кученцата

 

  •  Специални съставки подобряващи естественатазащита и здравето през целия живот

 

  •  Съдържа висококачествени парченца пилешко

 

PURINA® Pro Plan® Small & Mini Puppy с OPTISTART® и Коластра, богата на Пиле суха храна за малки кученца до 1 година е пълноценна храна, която съдържа формула от специални хранителни съставки подходяща за кученца от дребни и мини породи. С добавената съставка Коластра, първото майчино мляко, OPTISTART® подсилва естествените защити на кучецата от дребни и мини породи, помагайки им да се борят с всекидневните предизвикателства и да изгграждат силна имунна система, която да поддържа здравето им в дългосрочен план.

PURINA® Pro Plan® OPTISTART® с Коластра засилва имунния отговор с до 50%. След проведено проучване от PURINA® е установено, че кученца, които приемат храна допълнена с животинска коластра, показват 50% по-ефикасен отговор към CDV ваксината в сравнение с контролна група. Добавянето на коластра и Salibra 70 помага за поддържането на по-високи нива на антитела в организма на кученцата, в сравнение с тези, в чийто храна липсва добавена коластра.

Тази суха храна за малки кученца съдържа лесно усвоими съставки и баланс от хранителни вещества. OPTISTART® съдържа хранителни съставки с научно доказани ползи за храносмилането на малките кученца и предпазва от стомашни разстройства чрез повишаванена разнообразието и устойчивостта на чревната микрофлора. Освен това съдържа необходимото количество калций, фосфор и Витамин D, за да осигури нормалното развитие на ставите. Продуктът подпомага визуалното и мозъчно развитие, както и доброто качество на изпражненията в периода на захранване. 

 

 

Съставки: Пиле (20%), дехидратиран птичи протеин, пшеница, животинска мазнина, соево брашно, ориз (7%), царевично глутеново брашно, каша от цвекло на прах, царевица, пшенично глутеново брашно, минерали, яйчен прах, рибено масло, хидролизат, коластра на прах (0.1%).

 

Препоръчителен дневен прием грама/ден

Възраст на малкото кученце (месеци)
Килограми 1.5-3 4-5 6-8 9-12
1 55-55 55 55 Преминете към храна за куче в зряла възраст
5 60-85 80-70 70 70
10 75-115 120-140 145 145

 

Захранване и растеж: По време на захранването между 3-тата и 6-тата седмица навлажнявайте храната. След захранването следвайте насоките за хранене в таблицата. За здравословното развитие на кученцето се увери, че тялото му е в добро състояние по време на растежа. Променяй дневните дажби според нивото на активност на кученцето, физическото му състояние и индивидуалните нужди.

Съхранявайте храната на сухо и хладно място. За Годен за употреба до края на, регистрационен и партиден номер: виж кода на гърба на опаковката.

 

 

 

 

 

Характеристики
Характеристики
РАЗМЕР
Малки породи до 10кг
ВКУС
Пилешко
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!