Добре дошли в секцията с вътрешни филтри на виртуалния зоомагазин PetsMania.bg. Тук бъдете внимателни, защото ще навлезем дълбоко в личното пространство на рибките.

Знаем, че за някои от вас, читатели, плуващите създания са същинска мания. Други от вас се радват на различните и интересни шарки на мълчаливите приятели.

Но любовта към рибките е нещото, което свързва толкова много хора. Именно заради това, ние сме абсолютно наясно, че в стремежа си да им осигурите възможно най-благоприятните условия, понякога се обърквате.

Спокойно! Тогава идваме ние с обещанието, че всичко ще бъде наред. Откъде сме толкова сигурни ли?

Вътрешни филтри – знаем, че имаме това, което ви е нужно

Тук се намира цялата налична гама от вътрешни филтри в нашия онлайн зоомагазин PetsMania.bg. Характерно за този тип пречистващи тела е, че се поставят вътре в аквариума.

За тях е важно да се знае, че са най-подходящи за малки или средни по големина аквариуми. С помощта на вендузи, филтърът се закрепя стабилно под водата.

Важно е да сме наясно с начините, чрез които филтрите работят. Някои са снабдени с филтрираща гъба или с отделение за активен въглен.

Когато избирате своя вътрешен филтър, трябва да сте информирани с точния обем на аквариума. В описанието на филтрите ще намерите информация за това кой уред за каква големина е подходящ.

Трябва да направим важна забележка относно вашата безопасност и тази на рибките. Включвайте вътрешните филтри само и единствено, когато са потопени напълно под вода.

Защо да ни се доверите?

Защото рибките щяха да го направят така или иначе. Знаем какво е най-доброто за вашите любимци независимо от това дали плуват тихо, или оставят следи от нокти по дивана ви.

За последното се извиняваме! Не са го чули от нас.

Марки +
Възраст +
Мощност +
Дебит (Литри в час) +
Цена +

Вътрешни филтри

Подреди по