• Марка: Vet’s Best
  • Кат. номер: 1008408

Vet`s Best Advanced Dental Spray 120мл + играчка топка-въже за кучета

15,50 лв.
+ -

Комплект за кучета Vet’s Best е перфектен подарък, който ще зарадва едновременно и домашните любимци, и стопаните. Може да се използва и при малки кученца. Съдържа специален дентален спрей и страхотна топка-въже, с които да поддържате безупречната хигиена на устната кухина като същевременно осигурявате и забавлението на четириногия си приятел. Супер ефективна помощ за елиминиране на бактериите и за отстраняване на плаката и наслагванията. Освен това е забавен и лесен начин, по който кучетата сами да почистват зъбите си.

Комплект за кучета Vet’s Best помага за освежаване на дъха и предпазва от образуването на зъбен камък. Дъвченето на топката е страхотен начин за почистване и подобряване на здравето на зъбите. Спреят съдържа мента и Алое Вера и контролира замърсяванията.

Начин на употреба: Денталният спрей е предназначен за директна употреба. Напръскайте топката с него и поиграйте с кучето си. След употреба можете да почистите играчката с чиста вода и да я изсушите.

Съвети за безопасност: При контакт на спрея с очите, изплакнете обилно с чиста вода - около 15 минути. Дръжте далече от деца.

Съхранение: Дръжте комплекта на температура под 25 градуса - на прохладно сухо място далече от пряка слънчева светлина.

Състав на спрея: пречистена вода, глицерин, калиев сорбат, токоферил ацетат, гел от алое вера, масло от мента, лимонена киселина, цинков глюконат, цетилпиридиниев хлорид монохидрат.

Приблизителни размери на играчката: 17.5 x 13.5 x 7 см

За Vet’s Best:

35 години опит - формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet's Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

 

Внимание: В случай на контакт с очите, измийте обилно с вода в продължение на 15 минути. Пазете далеч от деца. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина, при температура под 25 градуса.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!